CONLOC

CONLOC vezels zijn korte dunne monofilament vezels vervaardigd uit polypropyleen die aan het beton toegevoegd worden ter beperking van microscheuren ten gevolge van plastische krimp.
Download Productfiche
Beschikbare Lengtes:
- 6 t.e.m. 24 mm
Beschikbare Diameters:
18 micrometer
30 micrometer

CONLOC M(esh)

CONLOC M zijn korte dunne gefibrilleerde vezels vervaardigd uit polypropyleen die aan het beton toegevoegd worden ter beperking van microscheuren ten gevolge van plastische krimp. CONLOC M is specifiek geschikt voor toepassing in aardvochtig beton zoals chape en stabilisé.
Download Productfiche
Beschikbare Lengtes:
- 12 mm
Beschikbare Diameters:
- 50 micrometer

FERRO

Ferro– vezels zijn flexibele monofilament kunststofvezels van hoge sterkte, vervaardigd uit een unieke polymeerverbinding en specifiek ontworpen om beton structureel te wapenen. De vezels worden tijdens het productieproces in elkaar gedraaid en ontdraaien tijdens het mengproces waardoor een homogene menging ontstaat.
Download Productfiche
Beschikbare Lengte:
- 54 mm

TYTAN 40MM

TYTAN – vezels zijn stijve geprofileerde monofilament kunststofvezels van hoge sterkte, vervaardigd uit een unieke polymeerverbinding en specifiek ontworpen om beton structureel te wapenen. Op aanvraag kunnen de vezels gebundeld worden tot “PUC’s” omsloten door een wateroplosbare folie die tijdens het mengproces oplost.
Download Productfiche