Team

Tim Van De Woestyne - CEO
tim@fsi.be
+32 475 34 67 57
Tim is in 1997 gestart als bouwkundig ingenieur op de studiedienst van FSI. In 2003 werd het bedrijf door hem overgenomen met stapsgewijze uitbouw van een onafhankelijk studiebureau en opstart van een vennootschap gespecialiseerd in bouwpromotie en projectontwikkeling.
Met zijn helicopterview tracht Tim het overzicht te behouden over de verschillende specialiteiten. Lijnen uitzetten, kritisch denken en adviseren behoren dan ook tot zijn dagdagelijkse werkomgeving.
Stijn Appelmans - Sales & Logistics Manager
logistiek@fsi.be
+32 497 43 61 80
Stijn is uw aanspreekpunt binnen FSI wat betreft bestellingen en alles wat betrekking heeft met transport en logistiek. Als afdelingshoofd is hij field expert op gebied van onze vezels en alles wat daarbij komt kijken.
Werkzaam bij FSI sinds 2011 kent Stijn het bedrijf van binnen en van buiten en begrijpt hij de noden van de klanten in deze sector. Hij staat dan ook in nauw contact met zowel klanten als productie, van vervoer tot opslag en levering
Just in time leveringen van kleine en grote orders bij steeds meer dichtslibbende wegen zijn voor hem geen probleem. Hij is dan ook omgeschakeld van een klassieke logistiek naar een omnichannel logistiek. Dit allemaal om het aanleveren van de goederen op een zo groen mogelijke en kostenefficiënte manier te laten uitvoeren.

Wim De Smet - Project Manager Real Estate
wim@fsi.be
Als afdelingshoofd van ons dochterbedrijf staat Wim in voor het opzoeken en/of ontwikkelen van terreinen of panden, welke in aanmerking komen voor de ontwikkeling van industriële of residentiële projecten.
Wim buigt zich over haalbaarheidsanalyses en stuurt en begeleidt onze projecten van ontwerp, over uitvoering, tot oplevering. Dankzij zijn 25 jaar ervaring en hands-on mentaliteit verlopen alle projecten heel vlot met een oplevering tot ieders volle tevredenheid..
Anja Rosseels - Executive Assistant - Accountancy
admin@fsi.be
Anja is het eerste aanspreekpunt binnen FSI. Als dienstverantwoordelijke draagt zij zorg voor een efficiënte en correcte organisatie en verwerking van alle administratie, facturatie en boekhouding. Ze is de administratieve duizendpoot van het bedrijf.
Daarnaast biedt ze ook extra ondersteuning aan collega’s Tim, Stijn en Wim.